Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Szeged, Kecskés István-telep
#676602662
62.9 millió Ft
Alapterület 101 m2,  1 035 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba + 2 félszoba
Építési mód Vegyes
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Szeged Kecskés István telepi családi ház

Szeged, Kecskéstelep városrészében eladó a képeken látható 1035 négyzetméteres telken elhelyezkedő 101 négyzetméteres családi ház.

A házban 2+2 szoba, valamint nappali plusz konyha, étkező helyiségek találhatók. Az utcafronti két szoba vegyes építésű, míg a 2005-ben ehhez épített házrész már téglából épült. A szobák laminált parkettával burkoltak, falai festettek, fűtésük radiátorral megoldott. 

A nappali, konyha, étkező helyiségekben a hidegburkolat alatt lévő padlófűtés adja a hideg napokon a ház melegét, de a nappaliban található fa tüzelésű kandalló is kellemes hőérzetet nyújt a hűvös őszi-téli napokon. A nappaliból egy 20 négyzetméteres fedett zárt teraszra jutunk, ahonnan az udvar is megközelíthető.

A házban a nyári meleget a nappaliban található klímával tudjuk elviselhetővé tenni. Az ingatlan ablakai redőnnyel szereltek. A fürdőszobában épített zuhanyzó van, itt található a mellékhelyiség is. 

A telken további 4 melléképület található, ezek közül az egyik egy szigetelt és fűtéssel rendelkező lakhatóvá alakított szoba-konyha-zuhanyzó épület. A további épületek funkcióját tekintve fedett garázs, szerszámos és fás szín, autó beálló.

Az ingatlan csendes környéken van, a Napfény bevásárlóközpont néhány percre található.

Kérés esetén ügyvédi közreműködéssel és díjmentes hitelügyintézéssel is állunk rendelkezésükre.

Kapcsolat

Szilágyi Alex

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter